har tappat allas telefonnummer!!!

Oj vad tiden flyger ! Läste i PT att första halkan nu infunnit sig.. ojoj.. det är ju bara augusti.
Snart är det vinter.. huvva..  längtar INTE till det kan jag ju lova.. regn regn regn..
Nåväl. Ännu har inte vintern kommit, så jag antar att jag inte ska klaga innan dess. Kommer finnas många långa dagar att gnälla om sånt sen =)

Förresten.. när jag bytte mobiloperatör igår så FÖRSVANN ALLA MINA NUMMER !!!! först fick jag lite panik, men nu får det väl vara så. Det är ju lite tråkigt iof, för jag är ju så dålig på att minnas folks telefon nummer.. så hör ni inte av mig så beror det på det.. lär ju ta några år innan alla nummer är tillbaka =)
Jag är då supernöjd med min nya telefon, och är SÅ glad att jag fick den av Trev =)

Jag har spenderat många timmar igår och idag med att korrektur-läsa en väns  B-uppsats som ska in idag. Det var väl lite osmart att inte få fingret ur och skriva klart den förut, men så är han  =) Jag blev dock lite sur över att han inte ens kunde säga tack för hjälpen.. Det är ju lite surt då jag suttit med uppsatsen flera timmar, då jag väldigt gärna kunnat göra något annat.

Idag ska jag bara slappa, städa undan lite, för vi ska till Donegal sen ikväll, och blir där tills på söndag och det är alltid skönt att komma hem till ett välstädat hus. Vi hade egentligen tänkt var hemma i helgen, men Trev lovade i ett svagt ögonblick att åka hem och hjälpa hans pappa med nå grejs. Det enda kuliga i det hela är ju att Dec,Mamen + barn åxå ska dit, så då kanske jag får slappa lite, om Alex busar med Ellie =) Skönt med barnvakt ..haha.

En annan bra sak med att åka till Donegal är att vi kan ju promenera och busa på stränderna kring Bundoran och Ballyshannon.. HÄRLIGT !!! och Ellie älskar att vara där !! jag med =)

Nu ska jag krypa upp i soffan en stund, känner mig trött.. behöver somna tidigt, och vakna sent.. om än så bara EN dag... vore något det.. =)

Tjipp






Happy Birthday to me !!!

Så då var det återigen dags för en födelsedag ! Iof känns det inget speciellt, för jag har gått omkring och "varit" 26 hela året känns det som. Jag tappade kollen på det där för ungefär 2-3 år sedan, och sen dess har det varit lite tjorvigt =)  Som när Lina blev frågad om ID på en krog i Dublin, och hon sa 22.. hmm tänkte jag, är jag åxå 22 ?? vi är ju lika gamla.. Det visade sig dock att även hon tappat kollen över sina år..och dörrvakterna skrattade gott åt 24 åringarna som inte visste hur gamla de var =)

Dagen idag år ju dock lagomt halv skit. Ellie har varit vaken och kräkts och gnällt i natt.. och det har ju alltså resulterat i att inte jag heller fått sova speciellt mycket. Den lilla rackarn fick vara själv i bilen i 10 minuter igår kväll, och så klart lyckades hon sniffa reda på en påse (250gram) WineGums, som både jag och Trev glömt var där. När vi kom tillbaka till bilen fanns det EN godis kvar, och det var nog mest för att den halvt ramlat bakom sätet och hon inte kunde nå den.

När vi kom hem hamnade hon i nåt slags "socker-rus".. väldigt likt ett barn som ätit godis =) Hypokondrikern Stina ringde till sin kära mamma och frågade om Ellie skulle dö.. *s*..eller om jag kanske borde ringa jour vetrinären.. Efter några lugnande ord, och ett "löfte" om kräk och diaree (stavas??) la vi på luren..och DÅ brakade helvetet lös.
Ellie la sig och vilade i "hennes" sackosäck" ..och gnällde till lite, sen kom forsen!!! Överallt hamnade kräket... och den lilla stackaren såg så bortkommen ut.

Det var ju bara att städa upp hunden, sätta ut henne på gräset en stund, städa golv, sackosäck..etc..
Efter många om och men somnade stackarn på soffan, med huvet i Trevors knä (favorit sovstället), och när jag satte henne i hennes säng : KRÄÄÄÄÄÄK. Överallt. Igen.

Så där höll vi på till kanske 00.00, och sen somnade vi båda till kl 03.00 då det gnälldes och skulle ut. Mellan 03.00 och 05.00 kutades det en hel del ut och in, jag var ju så rädd att hon ville ut för att hon mådde dåligt, men till slut så genomskådade jag henne.. hon blev avslöjad när hon började busa omkring med sin bästa kanin... Hon ville ju bara ha sällskap! Snark. Det är vad man får när man är klantig och låter hundar äta skit, och när man försöker fixa det igen. Stånk.

När Trev for på jobbet strax före sju så fick hon komma in på golvet i vårt sovrum, och det gick alldeles ypperligt. Båda snarkade på till strax före nio då Trev ringde.

På tal om Trev.. han är så gullig.. Han väckte mig i morse.. och gav mig en ny mobil =))) Min nyaste Ericsson hamnade ju i en toalett i maj  när jag kutade till en tenta (har jag ens skrivit om det?) så sen dess har jag haft min gamla Nokia.
Nu har jag iaf en fin
Nokia 6300, och den är liten, tunn och lätt..och har ändå allt som jag vill ha i en mobil =)
2 MP kamera, bluetooth, radio, mp3 spelare, etc etc.. mycket glad är jag =)

Så här ser den då ut..(den ser större/tjockare ut än vad den är..)
image37

Så nu sitter jag här på soffan, med en sovande hund, och ett värkande huvud. Jag är så jädra trött, men borde ta och fixa lite här hemma, för Alex berättade nämligen en "secret" igår.. att det är ett party hemma hos mig idag. Där ser man.. man kan ju inte göra ungarna besvikna.. =)
Tror däremot inte att vi kommer att göra nåt speciellt ikväll. Känner inte ens för att gå ut och käka middag.. vi får ta det till helgen istället, och jag tror att Trev kommer nappa på mitt förslag =)

Tror däremot att jag ska fixa mig en kopp kaffe först, och se om jag vaknar till liv.. annars kommer det här bli en MYCKET lång dag..

kramar

Förresten.. anledningen till att jag inte skrivit nå i bloggen på flera dar är att hela min dator var FULL av virus. Trojan 3.2 eller vad det hette. Den som lyckats få in det i min dator kan dra åt helvete, för det var jädrat överallt, och det tog Declan 3 dar att fixa det..  då var det sagt.

Freitag

Fredag. Igen. Ruskigt vad veckorna springer iväg. Snart börjar ju skolan om!!
Hittade vårt nya schema på college hemsidan idag, och det ser inte FÖR hemskt ut måste jag säga. Inte första terminen iallafall. Fortfarande lediga onsdagar+ fredagar, och det ör ju skönt. FÅr man tid åt att skriva mina två jävla Thesis projekt !!! Det är så orättvist att vårt program måste skriva två, men det ska nog gå på nåt sätt.
Schemat LÄR ju ändras, det gör det alltid, och det är aldrig så bra som det ser ut, för vår sepe professor ska alltid hålla på att flytta våra lektioner, och då blir alltid schemat skitdåligt.

Men nu ser det ut som följer :
Måndag - 14.00 - 18.00
Tisdag-     12.00-18.00
Onsdag- LEDIG!!!
Torsdag-  09.00- 17.00
Fredag - LEDIG !!!
Ska dock bli spännande att se hur det slutar =)

Sov inte nå bra i natt. Ellie väckte mig kring halv ett, och var tvungen gå ut och pinka, och sen ville hon bara inte somna om. Efter ett tag slutade hon tjorva iallafall och jag somnade.
I morse när väckarn ringde så hittade vi henne på vårt sovrumsgolv, tuggandes på en sula från Trevs fina dyra skor. Oj Oj Oj.
Jag förstår fortfarande ine hur hon kom sig dit, men det viktigaste mitt i allt var nog trots allt att hon varit duktig och hållt sig från att gnaga på SKORNA, utan hållt sig till innersulan. Trev skulle nämligen på viktigt möte idag, och skorna var en viktig del av utstyrseln.. det var därför de stod i vårt rum.. Phu! Hon hade nog varit hemskt opopulär om hon attackerat skorna.
Nåväl.

På morgonen har jag slappat på soffan, som kompensation för icke existerande sömn och tidiga morgnar under hela mitt sommarlov.
Sen har jag plockat och fixat lite i köket, sparkat igång en maskin med disk, dammsugit och moppat golven, och nu sitter jaghär och väntar på att det ska torka så jag kan traska runt igen.

Om ungefär en timme kommer Mamen hit, och jag ska iväg på stan en sväng med henne, Alex och Sandra.
Det ska bli ku, även om jag inte är på "barn-humör", för Alex och Sandra kan man aldrig säga nej till =)

image35

<<----- Sandra på picknick i Spanien i juni

image36

<-----  Alex spelar fotboll i parken i påskas

Sen ikväll ska jag nog inte göra så mycket.. tror jag då inte iallafall.. Kanske fortsätta reda ut grejjer som ska kastas eller bosätta sig på vinden, och sen laga go middag och slappa =)

Imorgon ska vi eventuellt på galopptävlingar på banan bredvid oss,
The Curragh
Om det nu inte regnar, men det lär det ju göra. Eller, lite får det väl regna, men inget ösregn. nej tack. Då stannar Stin hemma. =)
Det var för övrigt kring den banan som vissa scener i Braveheart spelades in.. lite onödigt fakta =)

Igår var jag riktigt duktig, och städade och möblerade om i vårt kök. Det tog HELA dan!!! Jag fattar inte hur det kunde ta så länge, och jag kan ju erkänna att orken tröt i slutet, men det är ju kanske inte så konstigt iof, då jag kånkade möbler hit och dit, och kastade grejjer, och var en flitig besökare på vinden. Måste nog bli bättre på att slänga mer saker, för annars lär ju vinden bli full på en endaste gång =)

Sen så lagade jag min världsberömda lasagne som jag och Trev åt när han kom hem. Eller, Trev åt lasagne, men jag hade fullt upp med att mumsa i mig salladen jag gjort som tillbehör, så efter för många gurkor och tomater så orkade jag knappt nå lasagne. Haha. Antar att det var nyttigare så trots allt =)

Nä, nu ska jag hoppa i duschen, och göra mig klar tills "the gang" landar här, plus at jag måste nog släppa in min vovve, tycker jag hör henne krafsa vid dörren =)

Stin.


all well

Tänkte bara meddela att Ellie är frisk och kry.. hon var bara i behov av en riktigt lång sovmorgon..
Nu har hon ätit frukost
och även
hunnit med en busrunda ute i trädgården

image33

image34

Nu ska jag städa
och sen tror jag minsann lilla Ellie ska få hoppa i duschen.. skitfia =)

Iron Woman

det är då jag det.

Spenderade hela gårdagen med att städa ( jo Carro... jag gjorde ju det..igen..*s*) och strök kläder för fulla muggar. Hela Trev's garderob är numera fylld med nystrukna skjortor och braller, så nu kan han vara fin på jobbet, utan att väcka mig 06.15 varje morgon, med hundvalpsögon och yttra mina mest hatade ord   "..Baby, any chance u could iron a shirt for me .. ? " Men nu behöver jag inte bäva för de orden i åtminstone 28 dagar, så det känns skönt =)

Igår blev det även utrensning av ett av "gästrummen".. det har agerat som nåt slags förråd sen vi flyttade in, mycket pga. en ful garderob som min kära svärmor så vänligt plonkade in där en dag när jag var på skolan.
Jag VET hon menade väl, och ville se till att vi hade nog med plats att hänga grejjer, men den är SÅ FUL!!!  tvivlar faktiskt  på att såna dära ens säljs fortfarande. Nåväl.  Denna fula garderob rensades ut igår, och ska, när tid ges, genomgå en extreme makeover. Riktigt hur jag har tänkt gå till väga måste jag återkomma med, för jag måste testa lite grejjer först. Om inte mina planer fungerar, så hamnar den på soptippen. Så enkelt är det.

Idag ska dock städningen fortsätta, nu i det andra "gästrummet" , som jag tänkt få till som nåt slags kontor åt mig och Trev. Lär ju vara enklare sagt än gjort, men jag måste få ordning på alla skolgrejjer, speciellt nu när det ska skrivas 2  C-uppsatser parallellt med allt annat.

Sen så ska jag försöka rensa ur köksskåpen, och kasta onödigt skit som har blivit liggandes där (skyller igen på svärmor, som alltid landar med nåt nytt som jag "behöver".. snark. . men snäll är hon juh..)

Om jag nu kommer så långt i stökandet så blir jag jättestolt, och då ska jag ta ett glas vin, hoppa i badet, och plaska en stund.
Kanske kan kombinera badet med "strykning" av de sista grejjerna.. som hojna damen :

image32

Vi får väl se hur allt bli.
Det är lätt hänt att jag blir distraherad av nånting mer spännande än att städa.
Undra varför.

Undrar gör jag däremot om varför min lilla hund inte vill äta nu på morgonen. Hon gick bara ut på toa, och gick och la sig igen. Sen när jag gick till vardagrsummet hakade hon på, och nu ligger hon utslagen här på soffan.
Jag som för övrigt lider av nåt slags lätt 
hypokondri blir ju ännu värre om allt inte verkar 100 med min lilla vovve. Nu är det ju säkert bara så att hon är trött idag, och så kan det ju vara. Hon kanske var upp och partajade hela natten utan att jag vet det ? =)  Ska hålla koll nu under dagen, annars får vi väl åka till vår kära vetrinär. Hoppas vi slipper.

Stin



tired

Jag fick inget gjort igår.
Jag var SÅ himla trött, så jag ville bara dö
men sen så tog jag och min kära hund tag i saken och traskade upp till posten för att hämta mitt paket.
Ellie var duktig, även om hon inte ville hoppa in i min väska när det var dags att gå in på posten.. men som tur var så kom min vän Colin precis och gick, och han hjälpte mig =)
När vi väl kom in på posten visade det sig att mitt paket inte fanns där, utan PÅ ANDRA sidan stan.. så då var det bara att traska dit.
Det tog ett tag, mest för att Ellie hade så mycket att lukta på, och jag ville inte skynda på henne på just på den vägen, för i vanliga fall är hon lite rädd för långtradare ..så nu fick det ta tid.
Vi tog en annan väg hem, och stötte på STORA skällande greyhounds, tinker hundar mm mm.. men Ellie var så duktig.. det är nog jag som måste lära mig att slappna av lite =)
Nästan 2,5 timmar senare kom vi hem igen, efter en BETYDLIGT längre tur än vad som var planerat, och både jag och Elllie var trötta. Eller, Ellie var trött i ungefär tio minuter, sen var det full fart igen.

Sen kring 18.30 kom Trev hem, och vi käkade middag och surrade en stund, sen blev det TV, och sova TIDIGT!! personligen så var jag på väg mot sängen kring 21, men fick order om att inte sova så tidigt ! så vid 22 sa jag gonatt till min lilla "familj" som låg utslagna på soffan, och drog mig mot sängen.
Några minuter senare gick Trev och la sig, och jag somnade direkt.

Jag tror jag har sovit för mycket de senaste dagarna, för jag är fortfarande trött, eller så är det vädret som gör att man inte har nå energi till nåt.. behöver verkligen några soliga veckor för att orka med vintern... men det verkar inte som att det blir nåt av det. Förmodligen blir det sommarvärme när skolan börjar om i september, det brukar vara så.

Idag så är det storstädning som står på schemat, men vi får se hur det blir med det. TRÅKIGT!!! men behövs göras.
Har tänkt renbädda med våra nya mysiga sängkläder och kanske till och med slå på stort och möblera om  i vårt sovrum.. får se hur längt orken räcker.
Men först ska jag slå på TVn och kolla på mina morgon nyheter.. känns som en "arbetsskada" från college att alltid vilja se nyheterna... haha..

Och vad var det för nåt i mitt paket månntro?

jo, ett stycke :

image31

kanske inte världens mest spännande grej, men hittade den som rekommenderad läsning på college hemsidan och har tänkt försöka läsa den innan vi börjar om skolan.. om jag nånsin har tid och motivation. =)

Stin.

weddingbells

Jag hade himla skoj på Jackie's bröllop i fredags!!! Trodde jag aldrig, men där ser man.
Dagen börjad med en promenad på stranden med lilla hunden, sen SPURT in i duschen och vidare till frisören för att fixa frillan. Det visade sig att det var en tjej jag aldrig sett förut som skulle fixa mitt hår, (eftersom jag lyckades få den absolut sista tiden) och det var en katastrof!! Efter 45 minuter såg mitt hår ut som en risbuske (allvarligt talat) och jag tror hon fick lite panik.. för att inte tala om vad jag fick!! gha! hon grejjade lite med GHD'n, och satte in lite lockar.. medan jag satt där med gråten i halsen.. Det var ju nämligen inte nog med att håret såg hemskt ut..klockan tickade på, och jag insåg att hon skulle göra så jag blev sen till kyrkan...
När hon väl sa att hon var klar tackade jag, betalade och SPRANG till Trev som väntade i bilen, och brassade hem till hans föräldrar för att fixa sminket.. Jag attackerade även håret, och efter många om och men fick jag till det så det blev acceptabelt, och så stack vi iväg, Jag tror inte det var nån som märkte att vi var så sena, för kyrkan var proppfull och en massa folk stod i dörren.. så vi gömde oss bakom dem.
Sen for vi hem en snabbis till svärpäronen, rastade Ellie, hoppade in i Thomas' bil, och brassade till Sweeney's för två snabba drinkar (Näe, inte Thomas) innan det bar av mot Donegal Town där bröllopsfesten var.
Efter drinkar och mingel blev det middag, och maten var SUUUUPERGOD..! och mycket gott vin åxå =) hihi. Jag och Charlene klunkade i oss rätt friskt, + att hon norpat åt sig lite extra champange.. so it was all good =)
Sen blev det mer drinkar, dans och ståhej, innan det var dags att åka hem.
Väl hemma upptäckte jag att jag fått en reva i min klänning, nere vid fötterna, och att jag hade ett megaskavsår på ena foten.. inte underligt att jag knappt kunde gå i slutet av kvällen..
Jag är så himla glad att jag hade på mig den svart/gråa/vita klänningen (bild i tidigare inlägg) för jag kände mig som en liten prinsessa.. och det kändes ju bara bättre då jättemycket folk kom fram för att säga hur fin de tyckte jag var.. och det är ju kul ! =)

Resten av helgen degade vi bara runt i huset, tror vi sov mesta delen av lördagen, förutom några försök till att rasta hund, men Alex var där i helgen, så han och Ellie var ute och busade i trädgården nästan hela dagen.

På lördagskvällen stack vi in til stan en sväng och kikade på "pigs racing".. de hade nån slags bana där grisarna hade galopptävling, och det satsades friskt. Tyvärr har jag inga kort på det, men jag ska försöka fixa fram nåra från Declan eller Mary, för det var en ganska komisk syn.

Söndag... vad gjorde vi ens? inget. Jag och Alex och Ellie spenderade mesta delen av dagen ute i trädgården, busade, spelade fotboll..busade mer.. Sen åkte vi hem kring 16.00... och slappade i soffan =)

Så nu sitter jag här, varit vaken sen 06.30 (har inte haft sovmorgon sen 1a juni..snark).. och ska försöka ta tag i mitt liv. Måste upp på posten och hämta ett paket, och har tänkt tömma och måla ett skåp som vi har här hemma.. får se hur långt min energi räcker..
Jag ska börja med att äta frukost iallafall, så får vi se hur det går.
Ska bara ringa Mary först för att se hur det är med Paul, han har varit med om en olycka, så Lorraine och Dermot panikflög ut till New York i lördags, och alla vi här hemma väntar otåligt på uppdateringar.

Stin.


I did it !!!

I did it!!! Tänk att det mesta löser sig till slut.
Spenderade en stor del av gårdagen i Dublin, och traskade runt i en hel massa butiker.
Lämnade tillbaka den dära John Rocha klänningen, och köpte två svarta toppar(?).
Efter trängsel med alla turister så lyckades jag komma mig upp till Monsoon på Grafton Street, där jag HITTADE EN KLÄNNING!!!! Wihoo! Jag trodde knappt det var sant. Den är svart/vit, nästan till knäna.. med "rak urringning"... finfin...


Men mycket vill ha mer.. och jag la av klänningen och spurtade ut till Dundrum.
Det började ÖSregna på vägen dit, och innan jag hunnit in på Monsoon (var för trött för att gå på nån annan affär..) var jag som en dränkt katt.. men det var det värt, för där fanns klänning number två.. Den ser inte lika fin ut på bild.. är finare i verkligheten.. here it goes..

image30
Alla som känner mig är nog förvånade över mitt val, och det är iof jag med.. men man måste bita ihop ibland när man ska på bröllop på Irland.

Tyvärr hade jag inte nog med pengar för att köpa båda klänningarna igår, så jag la av den och Trevvan är just nu i skrivande stund på väg till Dundrum för att köpa/hämta den åt mig! Snäll gubben.

Annso tyckte jag var galen som betalade nästan 3000kr för en klänning, men jag är bara glad att jag slapp köpa en för 5..
Så nu äger jag TVÅ stycke klänning... måste bara bestämma mig vilken jag ska ha kvar..ska nog lämna tillbaka den jag inte ska använda.. eller så har jag på mig den långa (bilden) på bröllopet, och den kortare svart vita på festen dagen efter. Vi får se.

Imorgon måste jag nog in till Dublin en snabbis och köpa de sista små grejjerna jag behöver..sen bär det av ! Vi ska dra upp Declan's ponnyer till Ballyshannon på torsdag kväll¨åxå, så det kommer bli en långsam färd.. minst 3,5 timmar.. snark..

Nu ska jag grejja lite, kanske till och med laga middag åt min käre karl som varit så snäll med mig idag. =)


Stin.

.

Jag har en plan!!

Jag har (nästan) bestämt mig för att hoppa på tåget och brassa till Dundrum och kolla efter min outfit. Såg lite fina grejjer på House Of Fraser nu när jag snokade på nätet. Kostar ju lite mer där ute, men det känns det som att det är värt.
Håll tummarna att jag hittar nåt fint!!!

Nu ska jag hoppa i duschen. Dublin here I come!

The search continues

Mitt hår blev jättefint när jag klippte mig i fredags..!! Claire som klippte mig var himla duktig, och jag är så nöjd med färgen!! ska DEFINITIVT gå tillbaka dit ! Det hela slutade med att jag fick  mig en fin liten lugg åxå, och det är ju kul... alltid kul med nåt nytt.
I helgen har svärfars varit här. Det är ju trevligt, men alltid skönt när folket åker hem =) Det var "festival" i vår stad i helgen desutom.. men den regnade som bort.. vi var iaf där lite, drack lite öl på pubarna.. och det var rätt så lugnt och skönt.. På lördan fick även lilla Ellie följa med, och managern på Casey's sa att det var ok att ta med henne in på puben med oss.. så det var snällt.
På söndan traskade jag och Trev ner till stan, snokade runt, lyssnade på musik, drack några öl.. och Ellie fick många beundrande blickar och vänliga ord.. Men när det började ÖSregna (har aldrig upplevt sånt regn förut i mitt liv!!) så hoppade vi in i en taxi och brassade hem och tände en eld i vår kära öppen spis och mös i soffan.

Måndagen var en utmattande dag. Sprang på stan mellan 9.30 och 18.30 och sökte en outfit till Jackie's bröllop på fredag. Jag hade av nån anledning lyckats intala mig själv att jag hade MASSOR med tid kvar .. men inte det... Jag var in i garanterat varenda affär i Dublin (med omnejd) , men allt var så himla utplockat pga slutspurten på rean.. Jag undrar när affärer egentligen har "vanligt" pris.. verkar altid vara superrea.

Efter många om och men köpte jag till slut en svart John Rocha kläning.. som jag ska byta!! USCH! tyckte den var ok när jag provade den på affären, men INTE DET!!! SÅ nu är jag back to square one.. dock en dag närmre till bröllopet.

Det vore ju egentligen inte the end of the world, om det inte vore för att irländare är så jävla precisa när det gäller bröllop.. Det är helt sjukt va finflåsa det ska vara. Så nu har jag tänkt vara lite effektiv, och kollar igenom några affärer online, för att försöka lokalisera klite läder INNAN jag brassar iväg igen.

Jag har nämligen funderat på att ta tåget in nu på eftermiddan, och sen åka hem med Trev.. vi får se hur det blir.. min kropp är i nån slags koma efter gårdagen. Shopping i Dublin är ingen lek mitt i turistsäsongen ! =)
 Frågan är ju bara om jag pallar.
 The search goes on.

Nu ska jag krypa upp bredvid Ellie på soffan och mysa en stund innan jag hoppar i duschen.


Stin.

Förresten.. fick ett roligt email från Paul -  "Why women stay single " ... haha.. bjuder på smakprov av anledningarna här nedan.. =)

image25
  URK!!

image26

image27

image28
 Jag är övertygad att det var den här mannen jag och mina vänner såg på havsbadet.. allvarligt.

image29

GU VAD JAG ÄR GLAD ATT JAG HAR MIN TREV!


FÖRKYYYLD

Jag undrar när den här förkylningen ska försvinna. Jag börjar bli så less.
Jag har inte ork att göra nåt! och jag ska ju in till Dublin imorron och klippa mig, och kolla efter kläder till Jackies bröllop nästa fredag. Jag hade ju tänkt få det gjort nu under veckan, men blev ju som sagt däckad, och har hostat och snorat mig igenom de senaste dagarna. Vi får hoppas att jag lyckas hitta nåt fint att ha på mig, annars blir jag då sur.
Men jag ska ju klippa mig och så imorron, och jag blir KNÄPP om det inte blir fint. Är så less på Irlands sura frisörer som inte kan klippa.. om man nu inte betalar 900  kr för KLIPP!!! hm..
Förhoppningsvis blir det då fint, har flera kompisar som klippt sig där, och speciellt Laura blev JÄTTEFIN! + att jag stötte på Valerie för nåra veckor sen som var SKITSNYG på skallen, och hon hade just klippt sig där.. så håll tummarna =)

Nu ska jag ta lite mer Panodil, och krypa upp i soffan och tycka synd om mig själv ett tag innan jag börjar söka i huset. Vi får nog främmande i helgen, så jag tänkte renbädda i gästrummen och grejja med sånt jag inte hunnit under veckan.

Stin

onsdag

Idag har jag varit ner på stan en sväng.. måste ju dit en gång i månaden för att "skriva under på att jag fortfarande är arbetslös"... haha... Irländare är lustiga. Nåväl.
Sen strosade jag runt lite på stan, handlade lite grejjer till Ellie, och köpte lite parfym och shampo och grejs..
Hade ju slut på mitt super shampo
image23

och jag passade på att unna mig ett stycke

image24
så nu funderar jag på att hoppa i duswchen igen, bara för att få använda mitt bästa shampo =) haha.

På väg hem stannade jag till hos Colin på konstaffären, och surrade en stund. Han är så himla snäll, och det är så kul att prata med han en stund. Det var en annan "konst-kvinna" där åxå, och hon var åxå jätte snäll... så det var ju skoj.

När jag kom hem så gjorde jag mitt bästa för att ignorera min hund (a'la Jan Fennell), som samtidigt gjorde sitt bästa för att få min uppmärksamhet.. Det slutade då med att jag "vann", mycket för att jag började städa upp i köket, och dammsuga och grejjer..så hon gav upp =) jippie!
Kan ju dock meddela att lilla Ellie höll på tt skrämma livet ur mig för en sekund sedan.. on var ute i trädgården , och kom springandes när jag ropade på henne.. Jag märkte att hon tuggade på nåt, och bestämde mig för att kolla vad det var.. och tur var väl det!!!! Efter lite kämpande såg jag att en !! SYNÅL !! hade hamnat på "tvärsan" längst bak i munnen, och det var bara tur att jag hann få ut den!!! Shit va rädd jag hann bli! hade kunnat sluta illa. Jag har undersökt vart nålen kan ha kommit från, och den måste ha ramlat ur mina sygrejjer som jag använde till hennes sele i fredags.. Hur kunde jag varit så slarvig?? Jag tror iof att den måste ha ramlat ner från bordet, men jag fick lite panik och scannade golvet och dammsög igen, bara för att vara säker på att det inte fanns nån mer i krokarna.

Så nu är klockan 20 i 18.. och Trev kommer att bli sen ikväll. Han var fortfarande på kontoret nu när jag pratade med han, och sen ska han iväg med Declan och hämta  Dec's Clydesdale sto som ska hem till deras nya hus. Hon är tydligen GIGANTISK, och det ska bli spännande att se om hon ens ryms i transporten =) Får hoppas att Trev's jeep orkar dra finkan bara ..vore olyckligt om de blev fast på Dublin's motorvägar med "besten".. =)

Nä nu ska jag ringa och prata med min mamma en stund och se vad som händer i Norrfjärden.. är tydligen varmt hemma nu... härligt.


Bundoran

Idag har jag ont i halsen och hostar och snorar. Kul.

Jag har då iallafall haft en härlig helg, med långa promenader på Donegal's sandstränder tillsammans med Trevor och Ellie, men jag orkar inte skriva nå nu, ska krypa ner i min kära säng och ta en siesta. Men här är då två bilder från stranden i Bundoran, bredvid Trevs föräldrar... där vi promenixat.

Donegal = mitt himmelrike på jorden!!

image21


image22

inte underligt att det var där jag "fell in love with Ireland" ?????
precis
=)


.

friday

Efter en vecka med strålande sol, stekande hetta, och 1000 mil staket att måla har vi helgen kommit.
Äntligen!
Jag har fått nån slags "frätskada" under ögat, och på armarna.. färgen vi använde fick visst inte komma i kontakt med huden- något som vi insåg alltför sent. SÅ nu ser jag ut som att jag fått en riktig tjockablängare =)

Jag håller på att packa lite sporadiskt och väntar på att Trev ska komma hem.. och sen ska vi brassa till Donegal. Jag hade först tänkt stanna hemma i helgen, tills jag insåg att det är lång helg, och inte vill jag sitta själv i 4 dar..
Jag får väl dega där borta eller nåt =)

Idag kom Ellies sele, och den vara ALLDELES för stor.. men eftersom jag inte är så rik, och då hon kommer att växa en hel del till så var jag så händig och sydde in den, och det blev himla fint.. så nu kan hon ha den i helgen =)


Nä nu måste jag packa.

Trevlig Helg!

 =)



Stina


.