Spain

Bara en dag kvar till vi sticker iväg till Spanien på min första riktiga semester på HUR länge som helst. Jag längtar så himla mycket !! Ska bli kul. Vi är så många kuliga folk som åker samtidigt, och att vi slipper de riktiga "turist stråken".. skoj skoj skoj!!
Lilla Ellie åkte iväg till "farmor och farfar" igår, och det känns så konstigt att vara utan henne. Ganska skönt att få vila upp mig lite måste jag ju dock säga, men ...ja det är tomt. Men hon kommer ju (förhoppningsvis *s*) hem samma dag som oss, så det blir ju bra.
Nu ska jag snart sova, har en lång dag framför mig imorgon, mycket att göra.. Sen måste vi brassa iväg till flygplatsen kl 3 på  natten, och hämta up Declan från bröllopet i Dublin, och försöka få alla killar ombord på planet =)

Skriver mer nån annan dag.

Stin.





www.stin.pixbox.se
http://stormstina.blogdog.se

Friday

 

 


Fredag.

Ännu en vecka bortgjord.


Jag fick veta igår att jag inte börjar om skolan tills 25e September. Hello. Det innebär att vi är lediga i nästan FYRA månader! Jippie!!!

Igår kväll åkte vi till Declan, där Dec och Darren drack några öl, och jag och Trevvan drack kaffe..=) Sen åkte vi hem och såg lite på TV och degade innan det var dags att gå och sova.

I morse kröp jag upp ur sängen när Trevvan åkte till jobbet, och jag och Ellie busade lite. Sen sparkade jag igång min webcam, och tog några kort på henne, som jag lovat skicka hem till min kära mor. Jag ska ta mer, finare kort när min digitalkamera bestämmer sig för att fungera igen.

Nu ligger hon här och sover vid mina fötter, och jag tror att jag ska dra en filt över huvet, och sova en stund på soffan. Det gråa och regniga vädret ger mig inte direkt en hel massa energi om man säger så =)






Stina


Här är nägra dåliga kort på lilla Ellie, 11 veckor =)

image2


image3


image4


Smelly Ellie ..=)

Nu har hon kommit!!
Min lilla Ellie.. hon är SÅ söt, och ligger och sover vid mina fossingar just nu. Hon är lite extra populär idag, för hon sov en hel natt utan alltför mycket gråt och gnäll (sen i fredags!!!) och jag fick åxå sova ! 
          !lycka!
Sen sov vi nån timme i vardagsrummet, innan vi gjorde oss redo för dagen.

Jag borde egentligen rensa ut alla köks skåp, och alla olika garderober i vårt hus... Är less på att ha så mycket skit undanstoppat överallt, så det ska rensas, och KASTAS!
Nä, nu ska jag grejja lite.

Stina


http://stormstina.blogdog.se