JIPPIE!!!!!!! jag är så glad..tralalalalaaaa...

JIPPIE!!!!!!!!!!!!!!

Nu är Stin glad, glad, glad, glad.... =) ringde till Bob och Sally igår, och vi ska åka dit på torsdag och välja valp och betala deposition.. sen får vi hämta hem henne efter mina tentor....!!!!! jag kunde knappt sova i natt för jag var så glad.. =)

!! jippie jippie jippie jippie jippie jippie jippie jippie jippie jippie jippie jippie jippie !!

För nån minut sedan så åkte Trev och hela hans familj (typ) iväg till Trev´s kusins bröllop... jag är SÅ glad att ja inte har tid att fara, var skönt att bara sitta med en kopp kaffe i handen och studera allt springades hit och dit, och rusning till frisörer och make-up´are.. snark. hade inte orkat med det. Inte idag.

Så nu ska jag vila en liten stund (sov it nästan nå inatt) och sen sätta mig och plugga. Satt en stund igår, och det gick rätt ok.. så..ja..tror jag faktiskt kommer tycka det är rätt kul och plugga idag... Sociology of popular music..jag menar..vad kan gå fel när 50% av tentaplugget är musikvideor på youtube.. ? =) måste bara få in lite teori i det hela åxå.. men ..ja.. vi får se hur det går =)

Nu ska jag kila iväg och ringa min vän och berätta hur glad jag är. Hon har nämligen inget internet, så .. ja.. äh.. =)

Lisa, du är SÅ rolig.. hälsa Davve =) saknar dig..!!!

Stin


Sunday

Söndag morgon. eller morgon vet jag väl inte.. kvart i elva.. har varit vaken länge.. duschat.. ätit frukost...läst tidningen... ska snart sätta mig och plugga, men det känns inte lockande..

Fyra tentor kvar.. imorgon, torsdag, måndag och lördag... hade en i fredags.. har aldrig ljugit så mycket på en tenta i mitt liv, så vi får hoppas att jag får G iaf. Efter tentan fick vi tillbaka uppsatsen som hör till samma kurs (40% av totalbetyget), och på den fick jag MVG , så jag borde ha klarat kursen... förhoppningsvis.

Borde klara tentan imorron åxå, kan egentligen vad jag borde, måste bara finslipa lite detaljer tror jag.. Richard Titmuss och Gösta Esping-Andersen är inte mina favvo killar just nu, men tydligen så var de ju hemskt viktiga för Social Policy, så jag får väl bita ihop... =) Är däremot HEMSKT rädd för tentan på torsdag.. the Economics of Social Policy... shit shit shit.. lorenz curves eller va d ens heter... gha!! jag kan INGET till den, och det är mitt värsta ämne.. håll tummarna.
Nu ska jag fixa mig en kopp kaffe och sätta mig och plugga... latmasken Trev ligger på soffan och ser tv..trodde han hade massor att göra idag..? skulle inte han på rallytävling??  hm....måste undersöka.

Kram till alla mina fina vänner där hemma, som är så gulliga och hör av er till mig här borta.. means the world to me...


Stina

i'm so happy

Jag är så glad ..tralalalaaaa...
Trots att tentorna närmar sig med stormsteg så är jag så himla glad, för jag fick ett till MVG på sociologi arbetet som vi fick tillbaka igår.. Det är ju tur, för vi betygsätts bara på arbetena i den här kursen, ingen sur tenta.. så jag får kämpa med den sista nu bara så den blir bra den med.. kanske får mvg i slutbetyg trots allt =) *hoppas*
  Förutom det så sa våran lärare (världens bästa Wendy!!) att hon inte var ett dugg orolig för min skull när det gäller tentorna.. "I can tell by listening to you talking that you know it.." sa hon till mig igår, och då blev jag glad..SÅ glad. Hade önskat att vi hade henne som lärare nästa år med, men det verkar ju inte bli så.

Solen skiner fortfarande här borta, min gräsmatta växer så det knakar, och det är ju bra, förutom att jag måste nog ut och klippa gräset IGEN... blä. äh. det SER ju fint ut iaf =)

Jag längtar till imorron, sista dan  i skolan för i år.. sen är det bara tentorna kvar, och sen är Stina FRIIIIIIIIIIIII !!!!!! wihooo!!