Trick or Treat

Nu är det ju då alltså Halloween, och det ska ut och "trick or treatas"..
En hel hög med ungar har redan varit här, och som tur var så var jag förberedd, men en stor skål med godis i hallen =)

Snart kommer Alex oxh Sandra hit och vi ska runt och spöka. Ellie ska åxå med, blir ju spännande att se hur hon reagerar på alla utklädda ungar.


image70


image73

image72



Det är inte lätt att vara häxa vissa dagar

=)

Pite Havsbad misery

Jag har suttit och snurrat runt på lite olika pitebors bloggar.. och jag fastnade på en speciell. Det är en tjej som jobbade på havsbadet under högsäsongerna.. Egentligen känner jag henne inte.. för fast vi jobbade sida vid sida så pratade vi inte så mycket.. men det jag minns av henne är iallafall att hon jobbade hemskt hårt, klagade knappt nåt på all skit vi fick ta (och hon var nog den enda tror jag..) och var hemskt pålitlig.. Det sjuka är att allt blev så fel.
För när vi skulle ha våran "slut på säsongen fest" så hade hon (och en del andra) redan slutat, och vi som var kvar (och organiserade det hela) blev tillsagda av ledningen att inte bjuda in de som redan slutat.. Vi tyckte det var hemskt konstigt, för dessa personer hade ju trots allt slitit hårt de med.. men ung och dum som man var bråkade vi inte tillräckligt utan "festen" gick av stapeln utan dessa personer.
När jag sedan stött på den här tjejen hälsade hon inte på mig. Först kunde jag inte förstå vad som hänt, men jag insåg ju snabbt att hon säkert antog att jag var chef, och därför uteslutit henne. Jag har inte träffat henne sen den gången, och jag önskar att jag på nåt sätt kunde få förklara för henne varför allt blev som det blev.
Jag är ju iof inte dummare än att jag förstår att detta nog aldrig kommer att hända. Jag bor här borta, och hon bor kvar i Pit-stan. Vi umgås inte med samma människor där hemma, och sannolikheten att jag kommer träffa henne OCH ha tillfälle att prata med henne är rätt så minimal.
Det är ju då skönt att läsa hennes blogg, och se att hon har det bra. Att på det stora hela så verkar livet rätt trivsamt, och det önskar jag ju då verkligen henne. För även om jag inte känner henne så bryr jag mig faktiskt. Känns på nåt sätt som att jag står i skuld till henne just för att jag inte käftade emot mer och såg till att hon fick en ordentlig belöning för allt hennes slit.


 


j***a grannar

Jag brukar inte förespråka våld
men nu jävlar
vill jag kuta över till mina jävla grannar och dänga till dem ordentligt.
Deras förbannade skit discomusik får alla mina väggar att skaka
och jag sitter här, trött och jävlig och försöker få ihop en sur uppsats om politisk filosofi.
Jag blir så jävla irriterad.
Inte pratar de engelska heller. Iallafall inte när det passar (att inte göra det)
så det känns inte som nån ide' att gå över och be dem dra ner på volymen så
mina tavlor iallafall kan få hänga kvar.
Det goda skrattet tänker jag inte bjuda puckona på.

driving

Nu blir det snart en till körlektion med rivjärnet Kathleen. Jädrar i hatten vad hon är taggad=)  "I'm putting you under pressure since we don't have much time"
och
"Atleast I know you can take directions and don't cry when I shout at you".
Hm
Alltid nåt =)
Sist körde jag i rondeller i en hel timme. Jag HATAR dem. Finns inget värre (Och Portlaoise har lätt 10 stycken..helt allvarligt alltså..en varje 100 meter eller så:/ förbannade stad.). Antar att det är mitt straff i livet för att ha varit så slö på att ta körkort... Mitt enda försvar är ju att jag aldrig RIKTIGT behövt nåt körkort.. speciellt inte då jag bodde i Dublin.. men nu så är det tydligen dags.

Ute regnar det
och
min hund ser ut som ett endaste fluff efter bad och borstning.. måste lyckas lokalisera nån som kan "bichon-klippa" henne.. har ett namn , men inget telefon nummer.. så vi får se.

Eter min körning så kommer Alex och Sandra hit och ska sova här i natt. Helst hade jag bara skött Alex, för även om Sandra är ett riktigt gullebarn så är hon ju fortfarande liten, och jag lyckas aldrig få nåt gjort när hon är i krokarna.. antar att jag får härda ut tills Trev kommer hem och kan ge mig en hjälpande hand.

Imorgon ska vi på galopptävlingar på The Curragh, om vädret tillåter och sen måste jag PLUGGA!!! Gha. Jag är sämst på att få saker gjorda.. och nu brinner det i knutarna ör att få min filosofi uppsats klar, och sen är det två till som måste göras. Blä. Antar att det bara är att bita ihop och göra sitt bästa.

Jag är då ledig til veckan, och det är ju perfekt! Kanske hinner jag med lite under de dagarna.. fast känner jag mig själv rätt så lär det bli sista sekunden ändå. Men men.

Nu sa jag försöka fixa till mig lite så jag ser anständig ut innan jag färdas runt på gator och torg här i Portlaoise.

pain

Jag har så ont så ont i min mage.
Undra hur länge det ska hålla på så här innan det blir bättre.
Jag har nog inte tillräckligt ont för att åka in akut, men det börjar nästan bli olidligt.
Om jag har tid imorron ska jag nog kila förbi hos Dr.Corish och se vad han säger. Eller jag kanske väntar till nästa vecka.

Idag ska det då köras klockan 15.00. Den galne gubben har blitit utbytt mot, vad som verkar vara en hemskt trevlig kvinna. Får hoppas att det lönar sig att ha bytt ställe. Antar att det beror på mig.

Nu ska jag leta reda på mina tofflor och sätta mig med min cup of tea och försöka läsa filosofi. Måste skriva uppsats. Usch.


 

nu får det vara nog!!!

Nu ska denna sjuka trotsas !!!
Ska ta på mig varma kläder och så ska jag och Ellie ut på promenad!!!
Sen blir det dusch och fix på Ellie
hon ser ut som en liten skithög =)

Skam den som ger sig!!


alltid ska det vara nåt...

Jaha. Då är det ju tydligt bevisat att alltid ska det vara nåt som jävlas.
Har haft jätte ont i magen och i ett öra i ungefär en vecka nu, så jag gick till min käre Dr Corish igår.. och då fick jag minsann veta att jag har (håll i hatten); öroninflammation, "början" till halsfluss.. och..(trumvirvel..) min magkatarr verkar ha kommit tillbaka..! ! !
Jag har nämligen haft megaont i vänster sida av magen, så jag trodde inte att det var nån slags magkatarr... men när han tryckte och kände på mig så tog det inte nå ont på "det onda stället", men AJ va ont det tog mitt på magen..just under revbenen typ.. katarr stället.. =/  Han ville sätta mig på en kur av Nexium, men jag vägrade, eftersom de inte hjälpt mig förut (tog ju dem i nästan ett år..) så jag fick nån annan supermedicin som jag ska ta i en vecka.. och känner jag ingen skillnad då så ska han remissa iväg mig på ultraljud och grejjer.
Personligen så tror jag ju inte att de kommer hitta nåt på ultraljudet (om det blir av).. jag menar, de såg ju ingenting när de körde ner kameran i magen på mig.. och det gör jag helst inte om igen.. Den som lever får se.

Så nu sitter jag här på soffan, men min kära lilla hund sovandes bredvid mig.. stackarn är alldeles uttråkad.. hon förstår inte att jag bara inte orkar busa och tjoa med henne. Hon har för övrigt börjat tjorva med maten igen.. nåt jag inte förväntade mig.. för sen jag bytte till Burns så har hon slukat sin mat..varje gång. Får hålla lite koll på henne och se.. hon kanske åxå har blivit förkyld  och hängig ?=)

Nu måste jag ta och skicka ett snabbt email till Wendy, och förklara varför jag inte kan komma på vårt möte idag.. klockan 2pm.. snark. Hade verkligen behövt åka in till skolan idag.. men jag ORKAR inte.. är jag lat?eller verkligen sjuk? Jag tvivlar alltid på mig själv när jag måste stanna hemma från jobb/skola.. dåliga samvetet sparkar igång..

Til the next time..

Wendy

Om en halvtimme har vi forelasning.. Contemporary Social Theory. Lagomt skoj.
Men efterat sa har jag, Tom och Ashling lyckats snika till oss tutorials med Wendy !!
Kanske klarar jag tentorna i ar axa ?:)


Tjuvar och banditer

Jag har ju alltid varit så glad för att vi aldrig haft några egentliga problem sen vi flyttade hit till Portlaoise..
Men igår när Trev kom hem från jobbet, så hade nån jävel tagit sig över vårat staket och stulit en massa grejjer.
Jag blir så jävla sur.
Kan de inte gå ut och jobba och själva betala för vad de vill ha??
Tyvärr så finns det ju inte så mycket polisen kan göra, Trev ska dit och lämna ett statement sen nu nån dag..
Men om jag känner min svärmor rätt så är hon effektivare än hela Irlands poliskår tillsammans =)

Idag så har jag då varit ute och sopat och krattar alla dessa löv som blåsit upp på vår infart.. Det blev en riktig bamsehög.. ska ta ett kort på den sen så Trev tror mig.. =)
Sen har jag bara stökat på här hemma, och nu ska jag läsa BUY & SELL.. jag försöker övertyga Trev om att vi borde skaffa en till hund.. som kan vakta vårt hus när vi inte är hemma..=) Ellie är ju inte direkt skräckinjagande *s*

the quiz

Den här bloggen verkar ha sitt eget lilla liv.
Strul Strul
Funderar på om jag borde flytta den
men jag orkar inte börja tjafsa med sånt nu
så jag får hålla ut.



   

Ibland önskar man verkligen att man frågat vissa saker i början av ett förhållande.. =)

Long lost penpal

Hello,
Do you remember me?
I am your long lost pen pal.
It must have been ten years ago we last wrote.
I don't really know what happened,
I guess life came in the way.
Let me know if you're still alive.
Let me know if you ever used that knife or not.










Hello,
Yes I remember you!
I've got a husband and two children now.
I work as an accountant and make fairly good money.
I still have your letters, you used a pink pen to write them.
And you would comfort me,
when my tears would stain the ink,
and I would send you mix tapes with Kate Bush on.

I have to admit I sometimes lied in those letters
Tried to make life better than it was
I still wasn't kissed at sixteen
And I still need a friend












There was this letter,
I never told you this back then.
But it would be fair to say it saved my life...
I sat in the window,
the only one left out from a party again.
Pretty sure I didn't have a single friend,
then I checked the mailbox.
Dear long lost penpal,
I was lying the whole time.
I'm really a 46 years old man named Luke.
I have three children,
and a wife, she doesn't care.
And I hope you don't resent me,
and I hope you do not hate me
for trying to find my way back to what it's like to be young...
I have to admit I sometimes lied in those letters
Tried to make life better than it was
I still wasn't kissed at sixteen
And I still need a friend












Hello Saferide(feat Firefox) håller mig sällskap när jag sitter och försöker förstå mig på Suburbia; Banality &
Utopia






Jag kom just att tänka på några gamla "brevvänner" som jag haft i mitt liv.. Undra vad de gör
nuförtiden..

car

Jag kanske ska köpa Kevins bil.
Haha
Se upp Irland - Då blir det farligt på vägarna  =)

Spiderman

I natt så har lille Alex sovit hos oss.
När vi åkte och handlade så sprang vi på en slags Spiderman halloween kostym, så vi köpte den och en liten pumpa..Alex ville ju sååå gärna =) och vi är ju  de vekaste i världen =)
Han är då helt klart världens snyggaste unge,
och vi spenderade ganska länge igårkväll  med att fota oss ..och pumpan.. *s*
Kvalite'n är ju inte den bästa.. men men.. =)

Alex är Spiderman

image68



Alex's pumpa. (som han gjorde HEEELT själv..(beror på vem man frågar *s*)

image69


Oj
Nu hör jag små fotsteg på övervåningen... skriver mer sen !

an early saturday morning

Jag har inte alls sovit bra i natt..
det kan iof ha nåt att göra med att jag sov hemskt mycket ogår då jag kände mig så förkyld och huttrig..
men det får jag sota för idag.
För idag är jag uppe tidigt, ska snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning
och sen bär det av till Dublin, där Trev ska jobba i några timmar och jag ska försöka komma mig iväg på
PET EXPO ett tag.
Jag har ju inte hunnit få mina CSN pengar ännu (kommer på tisdag!! wihoo !! ) så jag kan ju inte  slösa hur mycket som helst..ska mest bara strosa runt.

Åh nej.. Trev har vaknat redan.. hör honom knata runt på övervåningen.. skit. Måste hoppa i duschen nu.. blev lite småpanik så här på morgonkvisten.. =)



Stin

onsdag kväll !

Gu vilken härlig dag det har varit !!

Vaknade tidigt som alltid, och slappade en stund framför tv'n med datorn i knät.. läste tidningarna och så..

Sen blev det ordentlig storstädning av köket och dammsög och skrubbade golven..

Efter det blev det snabb dusch innan Mamen och barnen kom och hämtade mig och vi for vidare till stan

Ellie fick stanna ute i trädgården och njuta av solskenet medan vi var borta och hon var så duktig =)

Nu är det dags att laga middag, pannbiffar och potatis står på matsedeln ikväll..och sen ska jag och mina två darlingar slappa framför tv'n.. härligt!

Damnit! Jag kom just på att jag måste läsa ett jädra kapitel i en filosofi bok och svara på en massa frågor om en jävla filosof.. till imorgon bitti kl 09.. GHA!  Nåväl. Middag först. Sen plugg =)

Så här söt var min lilla vovva idag .. =)


image67

broke

Jag önskar att mitt kära CSN skulle kunna komma snart..

Jag är i stort behov av lite dollars

image65
















image66

.....

Fairytales don't always have a happy ending,

do they?


image63

min allra käraste syster...

Min kära syster ligger fortfarande inne på sjukhuset.. väntar på ny röntgen och grejjer..
Verkar inte som att hon kommer att få åka hem på ett tag..

Mamma och pappa åkte då ner idag, så det är ju skönt.. för även om lillebror och hennes pojkvän bor i Stockholm så måste de ju jobba och så..

Jag sitter just nu och kikar på flyg ifall jag ska flyga över.. vi får se vad som händer..

Min allra käraste syster.. jag hoppas att allt blir bra snabbt.. Tänker på dig..hela tiden..


krasslig

Jag mår inge bra.
Tror jag ska sätta in lite mat i ugnen så det är klart tills när Trev kommer hem
och sen ska jag nog krypa ner i sängen och sova en stund..

image62

Min stackars syster måste vara kvar på sjukhuset och ta mer prover.. stackarn.. Jag sa då att jag skulle kunna åka över och hjälpa henne med saker som behövs.. Alfred och så.. Vi får se hur det blir.. Förhoppningsvis får hon åka hem snart..


ibland blir det inte som man planerat..

Idag har jag tagit mig friheten till att ta min första "skolknings-dag". På måndagar har vi nämligen bara en lektion (16-18) och det kändes så hemskt träligt att åka in idag..  jag känner mig aningens ur form..trött och hängig.. inte alls på topp. Min mage har tagit ont åxå.. mått lite smått illa.. så jag bestämde mig för att vara hemma.
Tanken var ju att jag skulle göra undan allt tråkigt hushållsarbete på morgonen, och sen sätta mig och plugga, men det blev inte så. Jag skyller på mitt magknip. Det kan hålla vem som helst borta från en skurmopp =)

Helgen spenderades för övrigt uppe i Donegal, där vi gjorde lagomt lite.. eller JAG gjorde ingenting alls.. Trev var och hjälpte sin pappa, och sen var han ut med kompisarna på lördagskvällen.. den lille rackarn kom inte hem förräns halv tolv på söndag morgon.. men han hade ju haft kul. Tror han =/

Jag kom just att tänka på en sak.. stötte ihop med en "vän" hemma i Piteå när jag var i Sverige sist.. och de få minuterna vi (läs Jag) pratade fick mig att ändra uppfattning om honom. Jag har inte tänkt ha en lång utläggning om detta nu, det orkar jag inte, men jag blev som bara så paff att han-som alltid förespråkar hur viktigt det är att man accepterar för vem dom är osv.. han har ju blivit en SNOBB! Jag vet att han nog känner sig mycket mer tillfreds med sig själv jämfört med förut pga olika anledningar, och det är jag ju glad för.. men jag blev bara som så paff över hur han betedde sig emot mig.. känns som att han lika gärna kunnat ignorera mig totalt. Usch. Näe, sånt tycks inte om, och jag är då glad över att jag kan hålla mitt huvud högt och veta att jag inte uppför mig så. Jag trodde ju att han om någon borde komma ihåg hur det kan kännas.

Som sagt så har jag inte lyckats få nåt alls gjort idag.. Jag skyller det lite på att jag stött  på en av de absolut bästa bloggarna någonsin..
www.mammamija.blogg.se . Denna tjej har helt otrolig humor, något som min käre pojkvän fått smaka på under dagen "Har du läst mitt email??" var en mening han fick höra ofta idag. Ojoj. Jag har skrattat så min mage har tagit ännu ondare..=) Men hon är inte bara rolig min nya favoritbloggare.. hon verkar vara en helt otrolig människa.. en sån dära som man önskar att man hade som en av sina bästa vänner i verkliga livet. Jag vet att det låter sjukt, men jag kände mig som så "hemma" bland hennes inlägg.. svårt att förklara. Jag kan ju då villigt erkänna att jag önskar att jag kunde skriva som henne. Jag längtar tills jag får läsa mera =)

Nu ska jag ta och försöka få tag på min kära syster som blev inlagd på sjukhus igår.. sist jag hörde av henne väntade hon på att röntgenbilderna skulle bli klara.. så vi får väl hoppas att allt är under kontroll.. Min  käraste lilla storasyster.. du ska veta att jag tänker på dig..

Just idag önskar jag att jag fick sitta på bryggan vid Harrträsk, och bara vara, tillsammans med en av mina bästa vänner som jag vet skulle uppskatta det lika mycket som jag..

image60

Nu har min lilla pingla vaknat upp från sin tupplur på favvostället under vardagsrumsbordet, och vill kramas en stun..och det måste hon ju få göra.. tänk att man kan tycka om en liten hund så här mycket =)

image61


9 Crimes


Jag hade skrivit ett riktigt långt och fint inlägg som helt plötsligt bara försvann. Så nu skiter jag i det här en stund och bjuder bara på en underbar låt som hört till en av mina favoriter ganska så länge nu =)

Damien Rice - 9 Crimes



Jag har även försökt grejja lite med min blogg, och tack ska gå till
www.mammamija.blogg.se och www.busbra.nu .
image56

Ska försöka fixa lite på allvar senare.. har fått många bra ide'er. Ska se om jag får tummen ur och snyggar till bloggen sen =)

 image58

orka

GU va veckorna går fort !! Det är ju helt sjukt.. fredag IGEN!
Dagen idag spenderas med den otroligt roliga sysslan TVÄTT!! usch va jag hatar att tvätta. Känns som att jag inte gör nåt annat på mina lediga dagar.

Igår var en rätt så mysig dag, som spenderades till största delen i Sinead's lägenhet med olika folk. Jag passade på att låna lite av Catherines smarta filosofi hjärna , och det blev många härliga skratt, och alldeles för många kaffekoppar =)

Dagens mest komiska var när min granne frågade om Ellie skulle ha valpar snart, så de kanske kunde få köpa en (hon VET ju att hon bara är 6 månader!!).. och jag sa att vi får väl se om en sådär två år eller så.. haha.
Vet nog inte om jag någonsin skulle sälja en valp till dem någonsin ändå.. jag menar, de är jättetrevliga, men inte direkt nån jag skulle vilja sälja hund till. typ.

Usch vad jag är opeppad idag. Borde plugga. Måste stryka och hänga jävla gardiner i vardagsrummet.. Och jag måste bestämma mig om jag ska åka till Donegal idag eller inte. Vill egentligen inte, har för mycket att göra, och det är lite besvärligt med Ellie just nu , men jag borde åka upp och visa nyllet där uppe, speciellt nu när Sean och Audrey har fått sina tvillingar.. men ORKA!

Får se hur jag gör. Nu ska jag fixa lite.

I survived

Jag överlevde körlektionen.
Gubben var alldeles galen, och jag var jättenervös när jag satte mig i bilen, men efter 40 minuter med rondeller, trafikljus och en massa omkörningar av traktorer så kunde jag äntligen pusta ut.
Jag har en till körlektion nu på fredag, sen ska jag nog boka en för onsdag, men efter det ska jag byta "körskola". Ska bara använda upp presentkortet jag fick förut. Sen är det adjöss till den galna gubben!

Efter dagens prövning så promenerade jag runt lite på stan, men himlen öppnade sig och det ÖSregnade. Det finns inte ord för hur mycket vatten som kan komma ur molnen på den här ön. Fy. Så Stina hoppade in i en taxi och brassade hemåt.
Väl hemma käkade jag frukost och grejjade på lite innan jag badade och borstade och fönade min lilla hund och nu sitter vi här. Klockan är 15.00 och jag har ingen motivation eller ork att plugga.
Plus att Trev ringde förut och han är på väg hem från Moneypoint nere i County Clare, så han kommer nog på en timme eller så.. så då måste jag ju mysa lite =)

Jag är fortfarande lite fundersam om en grej som hände under veckan. Eller snarare, saker som blev sagda. Vem/var/hur ska inte diskuters här, men jag kan inte låta bli att fundera. Jag vet ju att det inte egentligen är nåt, utan blir som bara fundersam över varför saker ens måste sägas.. kan man inte bara låta saker vara ? Allt det där hände ju trots allt för hemskt länge sen.. Vi har ju båda gått vidare i livet. Eller?? Nåväl.

Känns skönt iallafall att det bara är en dag kvar på skolan för den här veckan, sen är det helg igen, och då MÅSTE jag plugga. Trev ska ju då iallafall till Donegal på fredag kväll, och tydligen SKA han dit.. oavsett om han är trött eller inte..så då har jag ju två dar på mig att plugga.. och det behövs.

Självklart måste ju nåt jävlas, och idag har jag fått tillbaka virus på min dator, som inget av mina anti-virus verkar kunna få bort.. så det är dagens jävlighet. Antar att om det är det värsta som händer så är det inte så jädra hemskt =)





första gången

Idag är det dags.
Första gången. Nu ska det ske.
Jag har min första körlektion, i jakt på ett irländskt körkort.
Jag har inte varit det minsta nervös, och egentligen är det inte så pirrigt ens nu, men jag vet att det kommer att komma, och jag kommer inte att kunna köra alls. Att jag en måste köra på fel sida av vägen (det är ju bara engelska kolonier som kör på vänster sida nuförtiden!!!) är ju en helt annan historia =) Men det ska nog gå bra. Jag har ju trots allt överlevt att köra Mamens bil mitt i Dublin. Haha.
Detta går då av stapeln kl 10.00, så jag lär ju komma med en uppdatering efteråt.

Nu ska jag mysa med Ellie på soffan. Är så jädra trött, för jag vaknade när Trev åkte iväg.. som jag alltid gör.. och aldrig kan jag komma mig för att gå och lägga mig igen. =/

So long

................

ojoj
nu borjar verkligen allvaret kannas.

usch.
Jag ar inte alls stresstalig langre. Undra vad som har hant med mig.

monday

På morgonen sitter jag gärna med en kopp kaffe och läser svenska nyheter på internet.
Ofta händer det att jag blir sittandes lite längre, och kikar på lite olika saker
men aldrig har jag nog stött på en sån otroligt sorlig sida som den om lille Alfons.
Denna lille kille drabbades av cancer och hans föräldrar har skrivit blogg under tiden hav var sjuk,
och även efter att han somnat in. En hemskt rörande sida, och jag läste den med tårarna strömmande nerför mina kinder.
Alfons sida hittar du
här.



Helgen kom och gick. Vi åkte till Dublin på lördagen och jag fixade nya linser och sen åkte vi och hälsade på familjen McIntyre ute i Castleknock.  Efter det var det bara att åka hem, för det var mörkt och kallt.
Väl hemma gick hela skaran ut på en liten promenad
och sen blev det en stor brasa i öppna spisen och mys framför tvn. För ovanlighetens skull var det jag som somnade först.. med huvudet i Trevs knä slog jag igen mina blå kring 23.00.

Söndag var en precis lagomt mysig dag.
Vi stack iväg till stan på jakt efter lite olika grejjer, men det slutade med att vi inte köpte nåt, utom lite tuggisar till Ellie.
Sen åkte vi till Declan och Mamen och satte ut deras soptunna (Dec är i New York över helgen och Mamen och barn är på playan i Spanien tills på onsdag) och lilla Ellie var överlycklig över att få vara lös på deras stora gård.
Hon är verkligen (än så länge) så himla duktig på att stanna¨på gården, och hon älskar verkligen att vara där Springer som en tok! Hon var ju däremot aningens fundersam påvart barnen höll hus, och hon var och snokade efter dem lite i början.

Sen åkte vi till Emo Court och promenerade i skogen.. ÅH UNDERBARA STÄLLE!!! Känns verkligen som att man förflyttats tillbaka i tiden när man traskar runt de stora träden.. känns precis som jag kan tänka mig att det skulle göra att finnas i en Astrid Lindgren saga..

Efter det landade vi snabbt i verkligheten igen. Tvätt som skulle tvättas och hängas, hus som skulle städas, middag som skulle lagas.. och sen plonkade vi ner oss i soffan. Härligt.

På kvällen gick jag och Ellie på promenad och stötte på en dam med en hemskt ilsken liten svart hund.
Jag hann även bli lite konfunderad över huruvida Ellie kanske hade UVI för hon gick som och skvätte lite, och pinkade inte normalt. Sen slog det mig att hon kanske börjat löpa för första gången.. och mycket riktigt, senare på kvällen såg jag "beviset".. men inte utan att jag hunnit ringa till min bästa Ejm som sa att om hon it verkade må dåligt så skulle hon nog it dö *s* Ja..jag har sagt det förr.. hypokondriker Stina. =) Så nu traskar hon omkring här, lite lagomt avslagen, och vill helst ligga i mitt knä så mycket det bara går. Får hon inte det så ligger hon helst nära mig på golvet. Min lilla tjej..

Idag är ju då en ny dag, och jag vaknade då Trev for på jobbet.
Sen snabbläste jag PT och jag måste då säga att jag tycker det är hemskt skönt att läsa den tidningen.. lixom en bra start på dagen.. händer inte så mycket allvarligt i den delen av världen..och en skön omväxling till tidningarna här som har minst ett nytt mord att skriva om varje dag.
Och sen fastnade jag då som sagt på Alfons sida.
Och nu sitter jag här.
Borde gå och duscha och fixa iordning mig inför dagen. Jag börjar inte förräns kl 16 på måndagar, så jag ska åka buss till Kildare och sen få skjuts med Tom. Snällt av han att erbjuda. Vill inte att han ska känna sig tvingad bara.
Måste hinna in till posten och betala några räkningar bara.. och kommer bli fattig som en kyrkråtta. Sura CSN kommer nog inte förräns om ungefär 3 veckor.. så det kommer bli knapert. men det ska nog gå.

Jag kom just på att det bara är 4 veckor kvar tills vi har våran "study week". Kom även på att två av våra uppsatser ska in då vi kommer tillbaka. usch.