Dublin here we come !


Alldeles strax ska jag vacka Dominika sa vi hinner med taget till Dublin dar vi ska bo pa hotell, shoppa, partaja och ateruppleva gamla Dublinminnen !

Jag maste bara hinna packa forst.

Brattom nu !!


Snart kommer Dominika hit !!


Om 2 dagar kommer min fina van Dominika och bor med oss pa Irland i en hel vecka !

Jag langtar sa mycket efter henne, dete var alldeles for lange sedan vi sags, och jag ser fram emot en vecka
med henne ! Vi har haft sa mycket kul i Dublin tillsammans, och jag blir alldeles trott av att bara tanka pa alla upptag . . :)
Den har gangen bor vi ju dock inte i ett kollektiv med 2 andra, i en liten, illaluktande lagenhet mitt i Dublin, utan i ett litet hus, med hundar, grannbarn och kor pa angarna runt omkring.. utan coola nattklubbar runt knuten.. fast det brukar ju vara sa att man bara har sa roligt som man gor sig, och darfor sa tvivlar jag inte pa att det kommer bli en toppenvecka ! :)

Sa vi pa Woodgrove ser fram emot mandag.. ! Det kan jag lova !

Annars sa blir det en lugn och stillsam helg har, Trev ska aka ivag till Galway i eftermiddag, och partaja med nagra kompisar.. Jag ska grejja pa har hemma, skriva sociologi, och titta pa X Factor utan storningsmoment .
Forhoppningsvis far jag sova en hel natt utan att vakna ocksa, det vore ju en riktig bonus !


Nu ska jag trotsa stormen utanfor vart hus och dra ut damerna pa en promenad.



the day that never was


Dagen idag ar en riktigt dum dag.

Den borjade ratt sa bra, jag klev upp i tid, korde till skolan och hittade en parkeringsplats just utanfor kontoret.
Sen drog javulskapet igang.

Min laptop dog. Pang! sa levde den inte langre. Harddisken verkar ha kolavippat. Se dar. Det hade jag ju inte forberett mig pa.

Jag fick lana en laptop av sociologisekreterarna, vilket var snallt, det var ju bara sa oturligt att documentet jag behovde fanns pa min doda laptop, och inte pa min usb som jag trodde.

Jag lyckades hitta dokumentet, dock ouppdaterat, som jag skickat till min handledare via email. Efter lite grymt och gorm om att jag maste uppdatera det igen sa var jag ratt sa nojd. Hah! Det skulle jag inte ha varit minsann!
Laptopen jag fick lana kan minsann inte oppna mitt dokument, sa nu sitter jag har, ensam pa kontoret och vantar pa att Wendy och Gavin ska komma tillbaka fran deras mote sa de kan assistera mig i mitt datakrangel.

Det ar sa jakla typiskt att allt sant har ska handa pa en dag da jag tankt vara lite extra ambitios och komma in pa skolan pa min "lediga" dag . . typiskt typiskt typiskt.

Dessutom sa haller jag pa att bli jatteforkyld, jag och Wendy och snorvlar ikapp, och det gar rykten om att en viss professor ligger hemma i svininfluensan.. oh no ! Jag har inte tid att bli sjuk ! Dominika kommer ju hit alldeles snart och jag har en massa jobb att hinna klart !

Jag funderar pa om det kanske ar lika bra att kasta in handduken och aka hem, och lagga mig under en filt pa soffan och latsas att den har dagen aldrig var.
The day that never was. Det skulle passa bra.




Friday

Fredag.
Igen.

Jag undrar hur många fredagar det finns egentligen, för de verkar alltid dyka upp. Oftare än andra dagar.
Måndagar verkar fungera lite likadant.

Den här fredagen ska jag spendera med att göra alla de där sakerna som jag aldrig hinner annars, som att åka in till stan och kika i affärer, klippa gräset, strosa i skogen utan en tid att passa. . och . . skriva sociologi, men inte förräns på eftermiddagen. Jag måste planera måndagens undervisning också. Typiskt.
Men jag ska då njuta av min "ledighet" i så många timmar jag bara kan. Det förtjänar jag efter en vecka med ont i ryggen och starka värktabletter.
Dessutom så ska jag åka till min underbara vän Wendy ikväll, när jag skjutsat Trev till puben. Jag ser fram emot att bara få vara, dricka T, talk shit, och umgås. Det är nog det bästa med den här fredagen tror jag.


en riktig blä-dag



Usch och fy vad jag är less på min blogg.

Jag är även less på att skriva sociologi idag.

Jag får helt enkelt bita ihop.


Blä.


Happy Birthday


Grattis på födelsedagen vår älskade lilla, stora tjej ! !

Tänk att hon hunnit bli ett år redan !!








Tiden går så fort, och nu funderar vi på om vi kanske har hittat en pappa till hennes framtida valpar..
(... eller snarare, Trev undrar om jag blivit knäpp i skallen som ens funderar på sånt... )

Tankar finns också på att köpa en valp efter en av de finaste tikarna jag nånsin sett.. att hon lämnat UNDERBARA avkommor gör ju inte saken bättre direkt.. jag VILL HA !!  Ghaaaa !!!
( Även här undrar Trev om jag blivit knäpp i skallen, och mumlar något om att jag får flytta ut i trädgårdsförrådet..*s*=)



pust och stånk


Izzie är tvättad, fönad och det sista lilla trimmandet är bortgjort och nu ligger damen och snarkar ute i köket.
Nu återstår bara att packa iordning alla grejjer till imorgonbitti, och sen ska jag sticka upp och hämta Trev och våran granne Andrew på puben innan det är dags att SOVA !
Jag har för övrigt lyckats göra illa mig ordentligt i ryggen idag, så vi får se om jag ens kommer kunna ställa Izzie imorgon, men We'll cross that bridge when we get to it.

Nu ska jag slappa lite på soffan och kika på X Factor. Maggie ligger utslagen på soffan, så jag ska passa på och mysa med henne lite tror jag.

Håll tummarna imorgon, Izzie går ut med Junior bitches (jaja Eijm, det låter lustigt *s*) så det blir hårt motstånd.
Som vanligt hoppas vi på att få visa en hund som uppför sig som vi vet att hon kan. Det är den enda som spelar nån roll ! =)


The Real Meaning of Words


Sometimes pictures say it best


Love






Sorrow






Innocence




Departure




Pain




Solitude





Respect






Compassion





Friendship





Loyalty





Best Friends





Divine






today's the day !


Efter en orolig natt med två uppstigningar (03.20 & 05.20) så är jag så trött så jag vill helst bara dra huvet under täcket och sova bort dagen.
Men det går ju såklart inte, för nu ska jag strax dra till skogs med damerna, sen ska huset städas inför mötet som måste hållas här ikväll, och sen så är det ju tänkt att jag måste läsa och skriva sociologi också.
Jag måste däremot hålla mig hemma kring 12 då en budbil kommer med en leverans som jag väntat på sen förra veckan.. Många arga samtal senare så är paketet garanterat på väg, och jag ser fram emot att öppna det =)
(jag är för övrigt inte arg längre, utannu är jag mest less på att vänta.. acceptera det du inte kan förändra..typ.)

Efter en gårdag med ÖSregn så skiner den Irländska solen igen, och luften är så där härligt krisp och fräsch. Sånt gillar vi !
Jag såg att det snöat hemmavid, och det är jag minsann glad att slippa just nu !

=)



Bara så att ni vet ..


Izzie var alldeles utomordentligt duktig och skötte sig som en prinsessa hela söndagen !
Vi fick dessutom åka hem med ett 1a pris i valpklassen, vilket vi var nöjda med.
Däremot var jag INTE nöjd med domaren.. nån tysk snubbe som var megaskum.Well well. Han fick ju då ge 1a priset i gruppen till en tyska med aggressiva Goldens, så då var han nog nöjd och glad !

Nästa helg bär det av till Claremorris på en till utsällning, och då får vi även träffa Michelle och hennes underbart vackra Cooper, som vi lärde känna under söndagen. Det är så kul att lära känna folk som rör sig i samma kretsar och som man kommer träffa igen !

Nu är det dags att stöka klart middagen innan Trev kommer hem, sen så ska det slappas på soffan !




håll tummarna för oss !!


Håll tummarna för världens bästa Izzie imorgon !
Någon vinst blir det inte, utan vi siktar på att ha en någotsånär väluppfostrad hund i ringen ! =)


(Izzie pustar ut efter röj i skogen)


Hennes trogna följeslagare Maggie ska självklart också med som hejarklack ! =)




Nu är det dags att tvätta och trimma underverket och sen blir det SOVA !
Lång dag imorgon !



today




Idag är det storm här på Irland.

Jag som måste köra runt och köpa grejjer.

Typiskt.



. . .



You keep coming back to tell me
You're the one who could have been

....

It was long ago and far away but it never disappears