Update

Nu ska vi se om jag kan uppdatera lite här.
Mycket har hänt på senaste tiden, samtiigt som det känns att tiden liksom står stilla

Jag har fått mig ett nytt jobb, som jag älskar. Jag undervisar andraårs elever i sociologi och I love it !
Det är inte mycket pengar, men erfarenhet, och det är toppen att få fokusera min undervisning inom mitt ämne.
Jag jobbar på som en tok med mitt doktorerande, det känns som att jag inte gör annat, men ändå inte får nåt gjort.


Izzie har varit på utställning. Hon vann "junior bitches" och stog som 3a i gruppen. Godkänt. Hon visade sig SKITbra, så jag är nöjd.
Jag pratade med Sandra, som äger hennes pappa, igår, och hon sa att det var 3 Goldenuppfödare som satt ringside med henne som tyckte att Izzie skulle ha vunnit gruppen. Det är ju kul att höra även om det inte ändrar nåt.
Annars så fortsätter vi med vår träning, tävlingslydnad och nu även "working trials". Kul kul kul. Sen så verkar det som att Izzie kanske ska få bli mamma till hösten. Speciellt efter att jag pratat med Sandra igår. *håller tummarna*

Stackars Trev har haft några jobbiga veckor då hans företag helt plötsligt berättade att de inte hade några pengar kvar och var tvugna att stänga. Allt har varit upp och ner, och beslut har tagits för att sedan ändras. Man blir helt snurrig. Nu verkar det dock som att de överlever i några veckor iallafall. Stress.

Jag har hunnit gå och dra på mig en hemsk förkylning, som nu verkar dra sig nåråt mot lungorna. Inte bra. Jag har inte tid att var sjuk, och imorgon undervisar jag met hela dagen. Första lektionen kl 09.00 och sista 17.00. Det blir en lång och tung dag, får hålla tummarna att kroppen orkar.


Förutom de här sakerna så är det nog inte så mycket som hänt, eller det har det säkert, men jag kommer inte på dem just nu.
Nu ska jag däremot hoppa i duschen och göra mig klar för skolan, då jag tog mig en liten sovmorgon för en gångs skull.