I'm going home .. !


Hastigt och lustigt så blev det bestämt att jag ska åka hem till Sverige på onsdag.
I övermorgon.
Hastigt var det ja.

Tyvärr så är anledningen till hemresan mindre rolig, då min faster har gått bort efter att ha kämpat mot cancer i många år, och jag ska åka hem på begravningen.

Hem ska jag iallafall, och jag stannar en vecka.


På tal om död och annat hemskt så var stackars Izzie jättesjuk förra veckan, och jag trodde inte hon skulle klara sig. Som tur var så frisknade hon till efter några injektioner, tabletter och allmän omvårdnad, så nu är hon så gott som vanligt igen, dock X antal kilo magrare , och det tar verkligen tid att bygga upp henne igen.

Annars så har hon hunnit med ett BIR och reserv i hennes group nere i Cork. I gruppen blev vi slagna av en hund som senare stod som reserv BIS, så vi kan inte klaga ! =)


Nu ska jag skriva college grejjer, ha de'!




Alternative alarm


Visst är det härligare att bli väckt av en kall, liten Bichonnos
än en högljudd väckarklocka  ? =)





Jag är trött som bara den, men solen skiner och jag ska iväg till Tullamore och fixa lite inför utställningen imorgon.
Det blir nog en bra dag idag !


=)




Långhelg på Irland ... !

En härlig, solig bank holiday-helg har spenderats uppe i Donegal, och vi kom oss hem igårkväll.

På lördagsmorgonen packade jag in lilla Sandra och mina damer i bilen och åkte till standen, där vi sprang, plockade snäckor och plumsade i vattnet. Vi var ju dock tvugna att åka hem innan solen blev för stark för både barn och djur, men vi fick oss en trevlig stund tillsammans.
När allt smått var avlämnat åkte jag tillbaka, grävde ner mig i en grop i sanden och låg där i några timmar och njöt av ensamheten och att slippa tänka. Badkrukan Stina kom sig även ner i havet för en liten simmtur.. ! Härligt !

På kvällen åkte vi ut på galej, mötte upp trevliga människor och kravlade oss i säng kring halv fem på söndagsmorgonen. Kanske inte kommer som en överraskning att söndagen blev en lat dag.. ? =) Kan ju dock tillägga att jag mådde förvåningsvärt bra med tanke på min oerfarenhet av partajande det senaste året.. =)

På måndagen var det dags för hemfärd, och efter lite polimasande så kom vi oss iväg kring halv tre, just när regnet började falla.

Idag känns allt lite bakvänt, då det är tisdag, fast egentligen måndag.
Damerna sover, jag borde både städa och jobba, fast jag sitter här och planerar hundutställningar för Izzie, som förmodligen inte kommer att bli av. Jag hade ju bestämt mig för att inte ställa henne i år, fast hon ska ju iallafall ut i ringen på söndag. Som vanligt hoppas vi på en väluppfostrad hund i ringen.
Hon var ju duktig och vann sin grupp på klubbens "fun day", trots att värmen gjorde henne SÅ trött. På söndag får det bli att låta henne stanna i värmeisolerade buren tills det är hennes tur att visa sig.



.. Man blir trött av utställningar i solen ..


Annars så snurrar livet på som mest här i det lilla huset på Irland ... Om man bortser från några tråkiga besked, en blodig kamp mellan mig och min fakultet ( jag vill byta forskningsområde..) och några frågetecken kring Izzie's nya karriär som mamma det vill säga. Men det finns ju alltid en mening med allt. Även om man inte ser det just i nuet.






håll tummarna


Om tre timmar sitter jag på ett väldigt viktigt lunchmöte .. så det vore gulligt om ni kan hålla tummarna ...

Jag är inte lika förberedd som jag skulle vilja vara eftersom jag fick nån slags släng av maginfluensa igår och spenderade mesta delen av kvällen med huvet i toastolen. Men det får gå som det går. Fast förhoppningsvis går det bra !! =)

Solen skiner då iallafall, så det är ju en bra sak med dagen om inte annat !


!